Coworking? Wat? Wie? Hoe?


Coworking? Het concept is even simpel als geniaal. Een groep onafhankelijke mensen (bedienden; freelancers; startende, creatieve of dienstverlenende ondernemers) voeren hun individuele taken uit in een gedeelde werkruimte, een coworking hub. Ai??Zo een flexplek-kantoorruimte delen, stimuleert de ontwikkeling van een creatieve omgeving waarin de leden van de CO HUB elkaar prikkelen en aansteken met creatieve energie. De CO HUB is een stille flexplek-werkruimte waarin we coworken. Daarnaast doen we ook beroep op alle faciliteiten (vergaderzalen, lunchruimte, salon...) van het Vlaemynck Business Center. Zo stimuleren we de kruisbestuiving wat bijdraagt tot het ontstaan van nieuwe ideeeI?n, opportuniteiten en samenwerkingsverbanden. Ai??Bovendien geniet je, in alle zelfstandigheid en vrijheid, van alle faciliteiten voor een betaalbare prijs. Want delen is het nieuwe geven!

Doelgroep

“De CO HUB is deI? place to be voor mensen die werken waar, hoe en wanneer ze willen en hierbij graag in contact willen komen met andere inspirerende mensen en ideeeI?n. Ai??De CO HUB richt zich op jonge ondernemers, zelfstandigen, freelancers, starters, thuiswerkersai??i?? die op zoek zijn naar een inspirerende werkplek: voltijds of slechts enkele dagen northern michigan university essay writing competitions 2006 buy essay cheap per maand. Ai??Tot het doelpubliek van de CO HUB behoren eveneens bedrijven die hun personeel de mogelijkheid willen bieden om op een (coworking-) werkplek in Tielt te werken.
De locatie is ook ideaal gelegen voor bedrijven die een extra buro wensen, Ai??uiterst centraal gelegen tussen de 3 autosnelwegen Brugge-Gent-Kortrijk, op de as Roeselare – Deinze is dit dAi?? ideale uitvalbasis voor West- & Oost Vlaanderen. Ai??Er zijn verschillende formules om hier te coworken, flexibel en aangepast aan verschillende noden en wensen.

 

Waarom coworking?

Het is zo klaar als een klontje. Professionals die nood hebben aan een flexibele werkplek vind je in elk type van organisatie: multinationals, zelfstandigen, starters, freelancers,ai??i?? Waardoor de CO HUB meteen ook een bijzonder inspirerende werkplek wordt.

Maar de CO HUB is meer dan een persoonlijke, professionele uitvalsbasis

  • Een professionele omgeving om uw klanten of relaties te ontvangen
  • Onbeperkte en razendsnelle internet toegang.
  • Een zakelijke dienstverlening met betrekking tot postafhandeling, copprintwerk en presentaties
  • Tarieven inclusief innovatieve vergaderruimtes
  • Een lekkere kop koffie, Ai??een fris glas water, een dagelijks verse Ai??lunch in het Inofec Kaffee…
Coworking is een internationale trend. Freelancers, ondernemers en thuiswerkers werken samen onder Ai??Ai??n dak. Dit biedt alleen maar voordelen: je werkt productiever en kan werk en privAi?? makkelijker scheiden, je maakt een professionele indruk in een professionele werkomgeving met uitstraling, je kan je ideeAi??n makkelijk eens aftoetsen met andere coworkers en wie weet ontstaan er zelfs synergieAi??n,Ai??het samenwerken met andere intelligente ai???collegaai??i??sai??i?? heeft een duidelijk positief effect op je eigen kennis en vaardigheden A?n die van anderen waardoor je competenties groeien, je vindt inspiratie bij elkaar en inspiratie heb je altijd nodig. Lid worden van een co-workingplace is lid worden van een bron vol inspiratie, netwerk en creativiteit.
Als lid van de CO HUB ervaar je dagelijks het ai???nieuwe werkenai??i?? en het ai???nieuwe ondernemenai??i??. Je behoudt je volledige vrijheid, onafhankelijkheid en zelfstandigheid en tegelijkertijd maak je deel uit van een groep, een netwerk in doing homework clipart doing homework cartoon homework for 2nd grade common core homework homework answer key een creatieve en dynamische sfeer. Ai??In de CO HUB geniet je van alle faciliteiten, het netwerk en de dynamiek van het Vlaemynck Business Center. De inrichting van de flexplek is voorzien van moderne, comfortabele en kwalitatieve kantoormeubelen van Inofec. Klanten ontvangen of meetings of training organiseren kan hier in alle professionaliteit.

Voordelen op een rij

  • Dynamiek, inspiratie en creativiteit met behoud van alle vrijheid en zelfstandigheid
  • Professionele werkomgeving met alle faciliteiten
  • Flexibiliteit en coworking zijn dAi?? internationale trend in werken en ondernemen
  • Kruisbestuiving, opportuniteiten en synergieAi??n voor iedereen